Anunțuri

Bun venit pe site-ul Instituției Prefectului jud. Bihor

PRINCIPIILE REZERVĂRILOR ONLINE

  1. Oferim și pretindem Respect
  2. Folosim și operăm cu date reale, nu greșit introduse
  3. Ne place și apreciem Punctualitatea
  4. Tratăm lucrurile cu Transparență și Corectitudine
  5. Apreciem Feedback-ul constructiv și asumat
  6. Nu folosim date personale (CNP, adresă) ci doar date de contact
  7. Deviza noastră este: „Lege și Respect

Dacă sunteți de acord cu principiile de mai sus, puteți beneficia de facilitatea de a vă rezerva un timp pentru interacțiunea cu Serviciile Publice Comunitare din județul Bihor.

IMPORTANT!  Rezervarea online este un serviciu gratuit oferit de Instituția Prefectului jud. Bihor. Rezervările pe acest site se fac în funcție de nevoile și posibilitățile dvs., în limita locurilor disponibile, în intervalul de timp stabilit și este destinată persoanelor fizice sau juridice cu identitate digitală, care au și știu să folosească un email, deoarece este un serviciu ce se livrează electronic. Birourile de copiat acte sau alte persoane care fac rezervarea în numele și în locul altora, trebuie să folosească datele (nume, telefon, email) persoanei pentru care fac rezervarea, nu pe ale lor personale – pentru ca rezervarea să fie valabilă.

Rezervările online se fac de către persoanele fizice ori juridice, prin internet, de pe orice dispozitiv conectat, fără a apela la personalul care deservește aceste servicii comunitare, personal care nu are atribuții în acest sens. Apelarea la alte persoane pentru a face rezervarea se face pe riscul total al beneficiarului.

Deoarece site-ul este într-o permanentă dinamică de îmbunătățire, puteți afla de cele mai recente modificări aici.

Puteți contribui la dezvoltare acestui site prin expedierea unei sugestii de îmbunătățire aici.

Aflați care este politica de rezervări acceptată aici.

Descoperiți succesiunea pașilor pentru o rezervare reușită aici.

Puteți sesiza orice abuz ori neconformitate prin formularul de feedback existent la fiecare serviciu ori la telefonul Prefectului: 0259.431.608